Valg af udklædning

valg af kostumerSkal du til tema fest, Halloween, Fastelavn eller karneval er det stor forskel på hvordan vi vælger vores udklædning eller kostumer. Nogle går en runde i den lokale kostume butik som f.eks. karnevalsshoppen eller billig billy, udvælger et kostume og 10 min efter er det overstået. Det er især børn og mænd der handler på denne måde. Andre bruger flere uger på at researche det perfekte kostume til den begivenhed de skal til, finde ud af hvilke forskellige udklædninger af den type de ønsker man kan få og hvor de kan købe. Derefter skal tiden bruges på at finde hvilke typer af tilbehør, sminke og modifikationer der skal laves på udklædningen for at få den helt perfekt og komme iklædt noget unikt og spændende. Hovedsagligt kvinder eller folk der virkelig går op i tingene der handler på denne måde.

Men hvad er det så at folk vælger nu om dage, hvis vi starter med at se på kostumer til piger er det hovedsaligt figurer fra tv som f.eks.

Pochahontas indianer kostume – den søde lille indianer pige som med sit uskyldige sind går rent ind hos de fleste piger.
Disney prinsesser – alle de kendte disney prinsesser er populære hos pigerne, f.eks. snehvide, askepot og jasmin er alle rigtig populære.

hos drengene er det mere lige til, her er det ninja kostumer, cowboy udklædning og zombier som er de mest populære.

Hos de lidt ældre er det zombier, hekse, tyroler kostumer som højere til de mest solgte.