Kostumer

Se nogle eksempler på udvalget af kostumer og udklædningKostumer og udklædning er noget som bliver mere og mere populært her i landet, faktisk virker det til at vi blot leder efter den mindste undskyldning for at klæde os ud og feste. Helt fra vi var bette små har udklædning været en del af den danske kultur, f.eks. ser man jo ofte børn helt ned til 2-3 års alderen komme udklædt til fastelavnsfest.
Udover fastelavn vælger vi ofte at iføre os flotte kostumer til begivenheder som f.eks. Oktoberfesten, karneval, sidste skoledag og Halloween. Til andre højtider som jul er det også mange som vælger at dukke op til festen iført et nissepige kostume eller julemands dragt.

Udvalgt i kostumer bliver større og større for hvert år og kvaliteten og mængden af detaljer bliver også bedre i takt med at nye modeller udvikles og sælges. Det store udvalg gør at det ofte kan være rigtigt svært at beslutte sig for hvilket kostume man skal vælge, især da der også til næsten alle typer af udklædninger også er et kæmpe udvalg af tilbehør og ekstra udstyr. F.eks. vælger man at klæde sig ud som pirat kan du få papegøje til at sidde på din skulder, et sværd, pistol eller en flaske med rom. Alt sammen noget som er med til at fuldende dit kostume, og gøre at du skiller dig lidt ud fra mængden af alle de andre pirater. Man kan også vælge lige at tage den en tak ekstra op, og sy lidt om på sit kostume, så det bliver lidt mere specielt og unikt, men det kræver at man kender lidt til at sy og samtidig er lidt kreativ. Men ofte er det lige præcis det som skal til, hvis man ønsker at få noget unikt som man er sikker på at ingen andre kommer i. For mange er det jo netop en af de vigtigste ting, det at komme i et helt unikt kostume, som man er den eneste der har på.

Udklædning og kostumer er efterhånden noget som vi er blevet rigtigt glade for her i Danmark, noget som vi bruger flere og flere penge på. Nu er det ikke længere nok med blot at tage en simpel maske på eller et billigt pirat sæt. Nej vi skal have selve udklædningen i høj kvalitet og der skal gerne så meget tilbehør med der til som muligt for at få den til at se så spændende ud som overhoved muligt. Har man f.eks. valgt et pænt pirat kostume til fastelavn eller sidste skoledag skal der nu også pistol, svær, kunstig klo og en flaske rom med der til, ting som kan være med til at fuldende ens kostume og gøre at man lige får den smule ekstra opmærksomhed i forhold til f.eks. de andre pirat som er med i begivenheden. Noget som de fleste forhandlere af udklædning og kostumer herhjemme i Danmark også har lagt mærke til og af den grund se vi også flere og flere butikker som er begyndt at sælge udklædninger, både online men også i flere af de større byer herhjemme.

Hvorfor tage til kostume fest som fastelavn, halloween eller sidste skoledag?